Green Point Beauty - Testkezelő és kozmetikai szalon Green Point Beauty - Testkezelő és kozmetikai szalon Green Point Beauty - Testkezelő és kozmetikai szalon

Holt-tengeri iszappakolás arcra

A Holt-tengeri iszap közismert bőrszépítő, feszesítő hatásáról. 12 féle nyomelemet, és organikus elemet tartalmaz, melyek hidratálják, feszesítik, táplálják és élénkítik a bőrt, ezért ránckezelésekhez elengedhetetlen.

 Az ásványi iszap nyomelemei elengedhetetlenek az egészséges bőr számára. A kaolint, timföldet, apró agyagszemcséket tartalmazó iszap, amely kiváló mélytisztító hatással rendelkezik, felszívja a felesleges zsírokat és a szennyeződéseket a pórusok mélyéről. Egyúttal stimulálja, feszesíti, táplálja, hidratálja és élénkíti a bőrt, ami ezáltal sugárzó és friss lesz. A sós víz fertőtlenítő hatásának köszönhetően jótékony hatással van a pattanásos, egyenetlen bőrre, simává, puhává varázsolja azt. Leszárítja a mitesszereket, pattanásokat. Az iszappakolás akár otthoni körülmények között is alkalmazható, látványos hatása már az első alkalommal jelentkezik. Kiválóan alkalmas akne vagy allargia kezelésére, mivel a bőrt intenzíven és hosszantartóan méregteleníti. 

A Holt-tengeri iszapos testkezelésről bővebben itt olvashatsz!

Heti egy kezeléssel látványos bőrkép javulás érhtő el, elsősorban problémás bőrnél. 

A kezelés ára: 5000,-/alkalom

 iszap arc.jpg