Green Point Beauty - Testkezelő és kozmetikai szalon Green Point Beauty - Testkezelő és kozmetikai szalon Green Point Beauty - Testkezelő és kozmetikai szalon

 Bőrmegújítás AHA savakkal

 

Az őszi-téli bőrápolás egyik legjelentősebb lehetőségét a bőrmegújító, regeneráló, mélyhámlasztó kezelésik jelentik.
Ez a mélyrétegi bőrmegújító termékcsalád nem a hagyományos AHA-kezelés lehetőségét nyújtja. Az újragondolt kezelősor az eddigiektől eltérően egészen más módon közelíti meg a bőr mélyebb rétegeinek megújítását. A gyűmölcssavak, glikolsav, szalicilsav és tejsav különleges kombinációja a bőr regenerálásában.
Egy kúra teljes bőrmegújulást erdeményez szinte az összes bőrprobléma kezelésében, legyen az ránckezelés, problémás bőr ápolása (pl. pattanásos hát, arcbőr, dekoltázs kezelése) vagy mélyrétegi hidratáslás.
 
Két irányból indítja meg a bőr regenerálódáshoz, megújulásához szükséges folyamatokat.

        A felső hámréteg eltávolításával egyenletessé és simává varázsolja a bőrfelszínt. Így kezelhetővé válnak a bőrfelszíni egyenetlenségek, elszíneződések.
        A hatóanyagok ultrahanggal való bejuttatásával pedig a mélyebb rétegekben lévő sejtsorokat ösztönözzük megújulásra, így válnak kezelhetővé a gyulladt pattanások, vagy a ráncok és szarkalábak.


    A kúra 4 alkalmas,   ára: 25.00,-
    2-3 naponta érdemes a kezeléseket ismételni.

Szükség esetén kb. 6 hét után ismételhető a még látványosabb eredmény elérése érdekében.

 

 B-huGQDIUAARyde.jpg