Green Point Beauty - Testkezelő és kozmetikai szalon Green Point Beauty - Testkezelő és kozmetikai szalon Green Point Beauty - Testkezelő és kozmetikai szalon

Natúr arckezelések

„Biola. Természetesen szépít.”

 

Miért a választanak egyre többen bio és natúrkozmetkumokat?

 

stockfresh_60605_girl-receiving-a-facial-massage---hands-massaging_sizeM_a112ab.jpgAz általam választott magyar  Biola termékcsalád kizárólag natúr és bio összetevőket tartalmaz.  Termékei mesterséges illatanyagot nem tartalmaznak, így a legtöbb esetben már a krém illatából érezni fogod, hogy mit is használok, majd a bőrödre.

Manapság egyre többen tapasztalnak a hagyományos kozmetikumok használatára jelentkező kellemetlen bőrüneteket, diszkomfort érzetet.Ez gyakran ezekben a  kozmetikumokban található mesterséges színezékek, illatanyagok, tartósítok és sok egyéb összetevő irritáló hatásának köszönhető. Ezek nem feltétlenül folyamatosan jelentkező tünetek, de időről időre megjelennek bőrünkön, gyakran megkeserítve életünket.

Az általam használt magyar Biola biokozmetikumok gyártására vonatkozólag hosszú lista tiltja a hagyományos kozmetikumokba gyakran belekerülő anyagok használatát. A tiltott összetevők kizárásán kívül lényeges a felhasznált növényi hatóanyagok minősége is. Míg a bolti natúrkozmetikumok növényi összetevőinek gyakran csupán 5%-a származik biogazdálkodásból, addig a Biola termékekben ez az arány 70-95%. Ráadásul a magyar termékekre itthon szigorúbb követelmények vonatkoznak, mint a környező országokban. Az ökológiai termesztésből származó növényi alapanyagok ellenőrzésén túl, a tanúsítás során szigorú vizsgálat alá kerül a biokozmetikumokkal szemben megkövetelt egyedi gyártás technológia megléte, az előállító laboratórium megfelelősége, és a késztermékek receptúrája, csomagolása.

A Biola termékeivel minden bőrtípusnak megfelelő kezelés elérhető, és az otthoni ápoláshoz is széles termékpalettát biztosít.

Az alapkezelések leírását az árlistában találod!