Green Point Beauty - Testkezelő és kozmetikai szalon Green Point Beauty - Testkezelő és kozmetikai szalon Green Point Beauty - Testkezelő és kozmetikai szalon

Natúr arckezelések

„Biola. Természetesen szépít.”

 

Miért a választanak egyre többen bio és natúrkozmetkumokat?

 

stockfresh_60605_girl-receiving-a-facial-massage---hands-massaging_sizeM_a112ab.jpgAz általam választott magyar  Biola termékcsalád kizárólag natúr és bio összetevőket tartalmaz.  Termékei mesterséges illatanyagot nem tartalmaznak, így a legtöbb esetben már a krém illatából érezni fogod, hogy mit is használok, majd a bőrödre.

Manapság egyre többen tapasztalják, hogy bőrük húzódik, viszket, érzékeny, gyakran piros foltok jelennek meg rajtuk.

Ez az életmód (táplálkozás, külső hatások stb..) mellett gyakran a kozmetikumokban található mesterséges színezékek, illatanyagok, tartósítok és sok egyéb összetevő irritáló hatásának köszönhető. Ezek nem feltétlenül folyamatosan jelentkező tünetek, de időről időre megjelennek bőrünkön, gyakran megkeserítve életünket.

A Biola biokozmetikumok gyártására vonatkozólag hosszú lista tiltja a hagyományos kozmetikumokba gyakran belekerülő anyagok használatát. A tiltott összetevők kizárásán kívül lényeges a felhasznált növényi hatóanyagok minősége is. Míg a bolti natúrkozmetikumok növényi összetevőinek gyakran csupán 5%-a származik biogazdálkodásból, addig a Biola termékekben ez az arány 70-95%. Ráadásul a magyar termékekre itthon szigorúbb követelmények vonatkoznak, mint a környező országokban. Az ökológiai termesztésből származó növényi alapanyagok ellenőrzésén túl, a tanúsítás során szigorú vizsgálat alá kerül a biokozmetikumokkal szemben megkövetelt egyedi gyártás technológia megléte, az előállító laboratórium megfelelősége, és a késztermékek receptúrája, csomagolása.

A Biola termékeivel minden bőrtípusnak megfelelő kezelés elérhető, és az otthoni ápoláshoz is széles termékpalettát biztosít.

Az alapkezelések leírását az árlistában találod!