,

Green Point Beauty - Testkezelő és kozmetikai szalon Green Point Beauty - Testkezelő és kozmetikai szalon Green Point Beauty - Testkezelő és kozmetikai szalon

 

 

Svédmasszázs 

Ma a masszázst a legnépszerűbb kiegészítő kezelésként alkalmazzák, a módszer egyenrangú a többi elismert alternatív gyógymóddal, és a 21. században az egészségmegőrzés egyik alappillére is lehet!

segítségével hatékonyan tárja fel és szünteti meg a probléma valódi okát, segít az anyagcsere-folyamatok és a regeneráció felgyorsulásában, fokozza a keringést, így a fájdalomérzet csökkenhet.

- csökkenti a sejtek közötti folyadék mennyiségét, így az ödéma könnyebben felszívódik

- javítja a bőr rugalmasságát

- csökkenti a fáradtságérzetet

- javítja az izom teljesítőképességét

- poozitív hatással van a központi idegrendszerre

- elősegíti a szervezet megfelelő működését

Nemcsak a testet, hanem a lelket is pozitívan befolyásolja, ezáltal javulhat a közérzete.

Az izmok feszülésének nagyon sok oka lehet, kezdve a rossz testtartástól, a sok ülésen keresztül, a mozgásmentes életen át a különféle stresszhatásokig. Amíg nem próbálja ki, hogy milyen, amikor ezek az izmok nincsenek görcsösen összehúzódva, addig nem is tudja, hogy milyen az egészséges, normális állapota a testnek.

Nagyon sokféle masszázsterápia létezik, egyik másik jobban megdolgozza az izmokat, némelyik inkább nyugtató, relaxáló hatással bír.

 

Svédmasszázs:

Leggyakrabban alkalmazott masszázsfajták egyike, melynek célja a relaxáció támogatása az izmok feszültségének oldásával. Gyengédebb, mint egy mélyszöveti kezelés, de határozottabb egy relaxáló masszázsnál. Feszültség csillapitására ajánlott kezelés.

Köpölyözés:

Egy vákuum terápia, a köpölyözés során a húzás hatására a kezelt területen a kapillárisok kitágulnak, így a friss vér és oxigén az egész kötőszövetet átjárja ezáltal anyagcsere serkentő és javító hatással bír. Továbbá köpölyözés hatására fájdalomcsillapító vegyületek szabadulnak fel. A vákuum hatására a bőr és az alatta levő felületes kötőszövet megemelkedik, a mozgatás hatására az összetapadások oldásra kerülnek, így a beszűkült mozgástartomány javul.

Kinesio tape:

Egy elasztikus pamut gyógytapasz. Különböző szakszerű ragasztási technikákkal erősítő, korrigáló vagy regeneráló hatást lehet vele elérni. Gyors segítséget nyújt a fájdalomcsillapításban, lerövidíti a gyógyulási időszakot is.

Trigger pont kezelés:

A kötőszövetben lévő letapadások, az izomszövetben lévő fájdalmas csomók lehetnek trigger pontok is. Ezek a csomók okozhatnak éles vagy tompa fájdalmat, zsibbadást az adott területen, de sokszor kisugárzó fájdalomként jelennek meg. 

A kezelés során a tünetek és a kisugárzási területek alapján feltérképezzük a fájdalmas pontokat, majd az adott izomban rányomással oldjuk a merevséget, lazítjuk az izmot, így a fájdalom valódi okát szüntetjük meg. A kezelés nem fájdalommentes, de tartós gyógyulás érhető el vele.

60 perc masszázs ára 9.500,-

A masszázsra szombati napokra lehetséges időpontot foglalni az alábbi linken

https://tidycal.com/greenpoint/pointhu