,

Green Point Beauty - Testkezelő és kozmetikai szalon Green Point Beauty - Testkezelő és kozmetikai szalon Green Point Beauty - Testkezelő és kozmetikai szalon

Nyirokmasszázs

A nyirokmasszázs egy speciális masszázsfajta, amely javítja a nyirokkeringést, megszünteti a nyirokpangást, serkenti a salakanyagok elszállítását, aktiválja az immunrendszert, regenerálja a sejteket és szöveteket, csökkenti a gyulladáskészséget, elősegíti meglevő gyulladások, sebek gyógyulását.

A nyirokmasszázs sok betegség kezelésében is hatásos, de egészségmegőrzés szempontjából is rendkívül fontos, illetve narancsbőr kezelésében is nagy szerepe van.

Segítségével fokozhatjuk szervezetünk méregtelenítését, megtisztulását a salakanyagoktól. Feszültségoldó, megkönnyebbülést jelent az egész szervezetre nézve.

Segítségével kezelhető az ülő és állómunka miatt kialakuló gyakori lábödéma, illetve a szem alatti ödémák is.  Bizonyos műtétek után a gyógyulás, felépülés elősegítésére, méregtelenítő, regeneráló kúrák kiegészítésére is ajánlott.

Az egy órás masszázs során a teljes testet átmasszírozom, majd kiegészítő kezelésként lehet kérni Holt- tengeri iszappakolást fóliatakaró alatt, ami kiválóan táplálja, méregteleníti és szépíti a bőrt.iStock_000011862925_ExtraSmall.jpg